ΞΕΝΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΤΟΧΙ -

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΤΟΧΙ - METOHI INN - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Διεύθυνση - ΞΕΝΩΝΕΣ Διεύθυνση: ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Τ.Κ. - ΞΕΝΩΝΕΣ Τ.Κ.: 58002
Περιοχή - ΞΕΝΩΝΕΣ Περιοχή: Πέλλας Κατηγορία - ΞΕΝΩΝΕΣ Κατηγορία: ΞΕΝΩΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΞΕΝΩΝΕΣ Τηλέφωνο: 2381031890 Fax - ΞΕΝΩΝΕΣ Fax: 2381031890
Κινητό - ΞΕΝΩΝΕΣ Κινητό: 6983521913 E-mail - ΞΕΝΩΝΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΞΕΝΩΝΕΣ Υπεύθυνος: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΗΛΙΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΞΕΝΩΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΞΕΝΩΝΕΣ Ιστοσελίδα:
Παραδοσιακοί ξενώνες σε ζεστό περιβάλλον και δωμάτια με υπέροχη θέα στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Επίσης θα βρείτε παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο-Εστιατόριο του Metohi-inn, σε ένα ζεστό ατμοσφαιρικό χώρο, κοντά στο τζάκι, θα γευθείτε την τοπική κουζίνα του Παλαιού Αγίου Αθανασίου και οχι μόνο και θα απολαύσετε αγνό χύμα κρασί η ντόπιο τσίπουρο. Εδώ θα δοκιμάσετε τους περιζήτητους Τζιγεροσαρμάδες μας , τα κοκκινιστα γαρδουμπακια, τα σουτζουκάκια με την αυθεντικη Σμυρνέικη συνταγη, το ψαρονέφρι με ...
Επισκέπτες: 14073

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΤΟΧΙ - METOHI INN - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΤΟΧΙ - METOHI INN - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Παραδοσιακοί ξενώνες σε ζεστό περιβάλλον και δωμάτια με υπέροχη θέα στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Επίσης θα βρείτε παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο-Εστιατόριο του Metohi-inn, σε ένα ζεστό ατμοσφαιρικό χώρο, κοντά στο τζάκι, θα γευθείτε την τοπική κουζίνα του Παλαιού Αγίου Αθανασίου και οχι μόνο και θα απολαύσετε αγνό χύμα κρασί η ντόπιο τσίπουρο.

Εδώ θα δοκιμάσετε τους περιζήτητους Τζιγεροσαρμάδες μας , τα κοκκινιστα γαρδουμπακια, τα σουτζουκάκια με την αυθεντικη Σμυρνέικη συνταγη, το ψαρονέφρι με κρούστα 4 πιπεριών,αλλα και σπιτικές πίττες, μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και υπέροχες ζεστές σούπες, οτι καλύτερο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Να είστε βέβαιοι οτι χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα αγνά υλικά και όλα μας τα φαγητά είναι φρεσκομαγειρεμένα , με ιδαίτερη σπιτική φροντίδα.
Στην διάθεση σας να ετοιμάσουμε όποιο φαγητό επθυμείτε εσεις και οι φίλοι σας ,αρκεί να μας το ζητήσετε απο την προηγούμενη .